ΗΘΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Ο.Ε.)

1.Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΥΕΣ ΟΝ, ΖΩΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΤΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ.

2.Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ
ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΚΑΤΑ ΦΥΛΗ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΤΟΥ ΖΩΑ ΓΙΑ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ.

3. Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ, ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ

4.Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ, ΒΛΑΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.

5.o ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΕΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝA ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΟΥΝ.

6. Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ. ΟΙ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Ο.Ε.

7. Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΕΦ ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΑ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΦΥΛΗΣ.

8. Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Η.Κ.Ε., ΟΧΙ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΩΣ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΥΧΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ/ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ <<ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Ε. Η ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΔΕ Η ΔΕΙΝΑ ΟΜΙΛΟΥ>>.

9. Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΗΣΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΖΩΩΝ ΤΙΣ ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ, ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ.

10.Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ DNA ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ.

11.Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟY ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΟΡΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΩΝ. ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΔΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.

Κ Ρ Ι Τ Η Ρ Ι Α Ε Π Ι Λ Ε Γ Μ Ε Ν Ω Ν Ε Κ Τ Ρ Ο Φ Ε Ω Ν

ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΣ ΝΑ
ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ (Ε.Ε.)ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΚΤΡΟΦΗΣ.


1) Ο ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ/ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ/ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ Η ΣΚΥΛΩΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤ ' ΟΥΔΕΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΩΛΗΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ Η ΣΚΥΛΩΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑΣ.

2) Ο Ε.Ε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Ε. (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ.

3) Ο Ε.Ε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΧΤΩ (8) ΓΕΝΝΕΣ ΕΤΗΣΙΩΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΕΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ (5).

4) O E.E. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ Κ.Ο.Ε.

5) Ο Ε.Ε. ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ.

6) Ο Ε.Ε. ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ.

7) Ο Ε.Ε. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 70 (ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ) ΗΜΕΡΩΝ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ.

8) Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ε.Ε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ -ΕΚΘΕΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗN ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΗ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

9) O Ε.Ε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΩΣ.

10) Ο Ε.Ε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Ε.

11) Ο Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ.

12) Ο Ε.Ε. ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ, ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ/ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ (Σ) ΟΣΟΝ ΑΦOΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ / Η ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. Ο Ε.Ε., ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ Ε.Ε., ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.


Δ Ι Κ Α Ι Ω Μ Α Τ Α Ε Π Ι Λ Ε Γ Μ Ε Ν Ω Ν Ε Κ Τ Ρ Ο Φ Ε Ω Ν


1) ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ Σ ' ΑΥΤΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ Ε.Ε. ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠO ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ Ε.Ε. ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

2) ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ Ε.Ε. ΕΤΟΣ ΚΑΤ ' ΕΦ ' ΟΣΟΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

3) ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ Ε.Ε. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.

4) ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ Ε.Ε.ΕΤΗΣΙΩΣ.

5) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Ε.Ε. ΑΝΑ ΦΥΛΗ ΣΤΑ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Μ.Μ.Ε.

6) ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ Ε.Ε. ΣΤΙΣ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

7) 0Ι Ε.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΩΝ, ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Κ.Λ.Π. ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.

8) ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ Ε.Ε.

9) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.

10) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ Ε.Ε.

11) ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ Ε.Ε.

12) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ.

13) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

14) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

15) ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ.

16) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ. Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ